Σύμβουλοι Επιχειρήσεων - Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι
  Παπαφλέσσα & Δραγατσανίου, 27100 Πύργος Ηλείας   |     (+30) 26210 33314

Success Story

Success Story by Melecon Economics & Consulting

Η melecon τα 15 χρόνια συνεχούς λειτουργίας της έχει αναλάβει τον εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων όλων των κλάδων της οικονομίας με επιτυχή αποτελέσματα.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

Το 2007 μετά τους σεισμούς στον Νομό Ηλείας αναλάβαμε την υποχρέωση εκπόνησης επιχειρηματικού σχεδίου εκσυγχρονισμού ενός ραδιοφωνικού σταθμού με γνώμονα την ποιοτική του αναβάθμιση.

Η melecon έφερε εις πέρας την αποστολή της μέσα από την υπαγωγή του επιχειρηματικού σχεδίου στο Γ΄Κ.Π.Σ. αναλαμβάνοντας την εκπόνησης της ανάλογης μελέτης και την υπαγωγή αυτής σε πρόγραμμα επιδότησης.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

Το 2009 μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Νομό Ηλείας και συγκεκριμένα στην Ζαχάρω αναλάβαμε την ανάπτυξη καταστήματος μέσα από σύστημα franchise με δραστηριότητα τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας.

Η στόχευση μας σε μία «επικίνδυνη» επιχειρηματικά περιοχή υπήρξε στοίχημα που κερδήθηκε από εμάς και τον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Εκμεταλλευόμενοι τα αναπτυξιακά προγράμματα Γ’ Κ.Π.Σ και ΕΣΠΑ κατορθώσαμε να εκσυγχρονίσουμε σταθερά συνεργείο αυτοκινήτων απορροφώντας το μέγιστο των διαθέσιμων προγραμμάτων για πάνω από 2 φορές.

Παράλληλα αναβαθμίζαμε συνεχώς συνεργεία οχημάτων που συμμετέχουν σε δίκτυο καταστημάτων με συγκεκριμένο εξοπλισμό ελέγχου και επιδιόρθωσης οχημάτων.

ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΎ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ LED

Ύστερα από εντολή που μας ανατέθηκε από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες προβήκαμε στην εκπόνηση επιχειρηματικού σχεδίου ανάπτυξης ενός επιχειρηματικού σχήματος που θα αναλάμβανε την εισαγωγή , εμπορία και εγκατάσταση λαμπτήρων led με έδρα την Παλλήνη Αττικής.

Η επιχειρηματική μονάδα αναπτύχθηκε πλήρως σε διάστημα ενός έτους , πετυχαίνοντας υψηλούς τζίρους και κερδοφορία , γεγονός που οδήγησε στην απορρόφηση της από μεγάλη αλυσίδα εμπορίας led εξασφαλίζοντας υψηλές υπεραξίες για του αρχικού μετόχους.